Handlevogn
0

Folkehelsa slipper singelen Harde fakta 1. mai

På arbeidernes kampdag 1. mai slipper Folkehelsa singelen Harde fakta fra deres kommende debutalbum Evig OK. Bandet håper den illsinte låta gir lytterne et snev av dårlig samvittighet.

Les mer
30
.
April 2019

Tonesetter Rudolf Nilsen på nytt

Viseveteranene bak plateklassikeren På stengrunn fra 1973 har gått i studio for å lage en oppfølger. Med seg på laget har de fått den unge artisten Moddi.

Les mer
23
.
April 2019

Folkehelsa slipper første singel 8. mars

Kvinnedagen er rett rundt hjørnet, og Folkehelsa slipper sin første singel Du veit du er kvinne nettopp 8. mars – som et soundtrack og en hyllest til dagen.

Les mer
26
.
February 2019

Intervju med Alf Henriksen fra Frosk

Alf Henriksen i Frosk er intervjuet i Transportarbeideren i forbindelse med utgivelsen av Homo Erectus:– Det blir nok ikke 42 år til neste plate, sier 72 år gamle Alf Henriksen.

Les mer
25
.
September 2018
Frosk
,

Ohnesorg i Dagsavisen

Ohnesorg er intervjuet i Dagsavisens 1. mai-utgave: – Musikk og litteratur vil alltid gjenspeile verden. Jeg tror den troen fra 90-tallet om at vi hadde årna alt, at den har begynt å slå sprekker, med finanskrise og klimakrise og så videre, sier Rudolf Terland Bjørnerem.

Les mer
3
.
May 2018

No. 13 i bladet Viser

Det er noen år siden plateselskapet Mai forsvant, musikkformidleren som fremmet musikk fra venstresida og fra folkelige bevegelser som Nei til EU. Særlig kjent for artister som Vømmøl Spelemannslag, Stavangerensemblet, Tramteatret, Halvdan Sivertsen og mange fler. Nå har to unge «gründere» satt i gang et nytt selskap i samme ånd, No.13, skriver bladet Viser.

Les mer
28
.
March 2018
,

Lansering av Sanger for rastløse på Tronsmo

I anledning lanseringa av Ohnesorgs album Sanger for rastløse inviterte vi til møte med bandet, mini-konsert og signering i Norges beste bokhandel, Tronsmo. Bandet ble intervjuet av Ellen Engelstad, redaktør i Manifest Tidsskrift. Se video fra lanseringa.

Les mer
21
.
March 2018
,

Daniel Viglietti er død

Den uruguyanske visesangeren Daniel Viglietti er død 78 år gammel. Viglietti var en av de mest høylytte motstanderne av det uruguyanske militærdiktaturet på 1970- og 80-tallet.

Les mer
31
.
October 2017
,