Ny singel fra Sliteneliten: Leve føden

Fredag 20. oktober slipper vi Slitenelitens nye singel Leve føden med tilhørende musikkvideo. Låta er laget til dokumentaren Bunadsgeriljaen som har premiere på norske kinoer i dag.

Les mer
20
.
October 2023

På stengrunn mottar LOs kulturpris

I 2023 er det 50 år siden det klassiske albumet På stengrunn med melodier til Rudolf Nilsens tekster kom ut. Det markeres med ny sangbok og turné. 25. april ble gruppa hedret med LOs kulturpris.

Les mer
25
.
April 2023

Drømmen om den lesbiske dalen

Slitenelitens singel Den lesbiske dalen er ute nå der du strømmer musikk. I dette innlegget skriver bandet om dagen den ble spilt inn, det å være skeiv i det offentlige rom og opplevelsen av å være skeiv dagen rett før terroren i Oslo i fjor sommer.

Les mer
24
.
February 2023

No. 13 lanserer podcasten Nervøse tider

Plateselskapet No. 13 er stolte av å annonsere podcasten Nervøse tider – en podcast om politikk, religion og kriminalitet i norsk førkrigstid. Vi tok en prat med primus motor, seniorforsker ved Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter i Oslo, religionshistoriker og forfatter Terje Emberland.

Les mer
19
.
November 2022
,

No. 13 signerer Mat Callahan & Yvonne Moore

Plateselskapet No. 13 er stolte over å presentere vår nyeste signering Mat Callahan & Yvonne Moore. Vi tok en prat med Mat Callahan om det kommende dobbeltalbumet, musikkbransjen og litt om verden i dag.

Les mer
28
.
November 2021
,

Vi skal storme himmelen!

I samarbeid med blant andre Ohnesorg og Sosialistisk Kor i Oslo inviterer vi til konsertforestillingen «Vi skal storme himmelen!» om Pariserkommunens 72 skjebnesvangre dager.

Les mer
2
.
July 2021

1. mai 2021: Sanger til kamp og fest

Også i år blir det en annerledes 1. mai i år. Mange som er vant til å gå i tog og feire med gode kamerater, sang og musikk, føler på et savn. Derfor har vi laget denne spillelista med nye og gamle kampsang-favoritter for å hjelpe deg å komme i 1. mai-stemning.

Les mer
29
.
April 2021
,

Sliteneliten albumdebuterer 9. april

Fredag 9. april slipper Plateselskapet No. 13 endelig Slitenelitens etterlengtede selvtitulerte debutalbum på vinyl og i strømmetjenestene.

Les mer
7
.
April 2021