Handlevogn
0
15
Jan 2021

Digital lansering av «Retten til byen»

Digital lansering av «Retten til byen»

Siden det ikke er mulig med slippkonsert inviterer vi til digital lansering av Ohnesorgs nye album «Retten til byen». Få med deg en spennende prat om albumet og musikalske innslag fra din egen stue!

«Retten til byen» består av ti spor, hvorav sju er tolkninger av ulike frigjøringssanger og tre er bandets egne komposisjoner. Den røde tråden blant låtene er, som tittelen indikerer, retten til byen. Byens maktforhold påvirker alt fra hvordan vi bor til hva vi føler og hva vi kan forestille oss. De ti låtene beskriver store og små kamper for eierskap og tilhørighet. «Retten til byen» er et sårt, ærlig og brennaktuelt manifest – og en vakker kjærlighetserklæring til prosessene som oppstår når folk samler seg for å skape ei framtid til det beste for fellesskapet.

Under dette arrangementet møter Ohnesorg Hanna Asefaw til samtale. Asefaw er kunstner, og jobber med elementer innen spoken word, poesi, nysirkus og musikk. Hun har studert samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo og kreativ skriving ved Newcastle University. Asefaw er også initiativtaker til Reduser husleia, aktivistkollektivet som står bak instagramkontoen @min_drittleilighet.Hvor: 
På nett
Når: 
15/1/21 19:00
Arr: 
Ohnesorg og Plateselskapet No. 13
CC: 
gratis
Klikk her for billetterKlikk her for event på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få informasjon om våre arrangement og utgivelser rett i din innboks

Takk for påmeldingen!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen