Handlevogn
0
3
Dec 2019

På Stengrunn – Minikonsert og signering!

På Stengrunn – Minikonsert og signering!

Etterlengtet oppfølger til 1973-albumet På Stengrunn, som tolker Rudolf Nilsens tekster, slippes fredag 7. desember. Vi byr på minikonsert og eksklusivt forsalg av plata her hos oss allerede kommende tirsdag!

Vi er glade for å få besøk av denne legendariske gruppa, som fortsatt består av originalmedlemmene Jon Arne Corell, Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Carl Morten Iversen og Steinar Ofsdal. Lillebjørn Nilsen har forlatt rekkene og på hans plass finner vi yngre krefter i form av Pål Moddi Knutsen!

Postordrekunder som ønsker signert plate bestiller her. Alle som bestiller plata i nettbutikken eller kjøper den i butikken under arrangementet er med i trekningen av en EKSTREMT eksklusiv picturedisc. Denne er det kun laget 5 stk av og den ene kan bli din. Bestill signert plate og vær med i trekningen her.

Albumet har blitt stående som et referanseverk i norsk, politisk visetradisjon, og var i sin tid en av de mest markerte bidragene til visebølgen som skylte over landet på 70- og 80-tallet.

På det nye albumet introduseres nye sider ved arbeiderklassepoeten Rudolf Nilsen: kosmopolitten, teknologi-optimisten, satirikeren, dagdrømmeren og romantikeren. I tillegg til de røde kampdiktene var Rudolf Nilsen også en av de første store urbane dikterne i norsk litteratur. Skildringene av livet og menneskene på Oslos østkant og kjærligheten til selve byen er et gjennomgangstema i hans diktning, og dermed også på det nye albumet.

Hvor: 
Big Dipper, Møllergata 1
Når: 
3/12/19 17:00
Arr: 
Platebutikken Big Dipper
CC: 
Gratis!
Klikk her for billetterKlikk her for event på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få informasjon om våre arrangement og utgivelser rett i din innboks

Takk for påmeldingen!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen