Handlevogn
0
16
Jan 2020

På gjensyn med Rudolf Nilsen på St. Croix

På gjensyn med Rudolf Nilsen på St. Croix

I januar kommer musikerne bak visesuksessen «På Stengrunn» til St.Croix-huset. Gruppen spilte inn plata «På Stengrunn» med musikk til tekster av Rudolf Nilsen i 1973. LP-plata solgte til sølv i løpet av tre år. Den opprinnelige gruppa – Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen – har holdt mange konserter siden den gang. De har vært særlig aktive de siste 10-15 årene med konserter over hele landet, de siste to årene også med Pål Moddi Knutsen i stedet for Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.

Gruppen har nå spilt inn en oppfølger – «På gjensyn», med et nytt utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. De har skrevet ny musikk, og egne arrangementer, og ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen.

Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som de nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på deres konserter i Oslo. Deres målsetting er at en ny generasjon skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning.

Hvor: 
St. Croix-huset, Fredrikstad
Når: 
16/1/20 19:00
Arr: 
St. Croix-huset
CC: 
275,-
Klikk her for billetterKlikk her for event på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få informasjon om våre arrangement og utgivelser rett i din innboks

Takk for påmeldingen!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen