Handlevogn
0
26
Jan 2020

På gjensyn med Rudolf Nilsen på Bølgen

På gjensyn med Rudolf Nilsen på Bølgen

På stengrunn er blitt navnet på gruppen som spilte inn platen På stengrunn med musikk til tekster av Rudolf Nilsen i 1973. LP-platen solgte til sølv i løpet av tre år. Den opprinnelige gruppen – Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen – har holdt mange konserter siden den gang. De har vært særlig aktive de siste 10-15 årene med konserter over hele landet. De siste to årene har Pål Moddi Knutsen erstattet Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.

Gruppen har nå spilt inn en oppfølger På gjensyn, med et nytt utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. Gruppens medlemmer har skrevet ny musikk og egne arrangementer og vil framføre disse nye sangene på en lanseringskonsert på Cosmopolite i Oslo 7. desember. Gruppen vil også være tilgjengelig for konsertoppdrag i 2020.

Dette sier artistene selv om tekstene til Rudolf Nilsen: – Vi ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som vi nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på våre konserter i Oslo. Vår målsetting er at en ny generasjon nå skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning.

Hvor: 
Sanden Scene, Bølgen Kulturhus, Larvik
Når: 
26/1/20 18:00
Arr: 
Bølgen Kulturhus & Poesiparkens venner
CC: 
180,- / 200,- / 230,-
Klikk her for billetterKlikk her for event på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få informasjon om våre arrangement og utgivelser rett i din innboks

Takk for påmeldingen!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen