Handlevogn
0
12
Dec 2019

På gjensyn med Rudolf Nilsen i Asker Kulturhus

På gjensyn med Rudolf Nilsen i Asker Kulturhus

På Stengrunn er blitt navnet på en gruppe som spilte inn plata På Stengrunn med musikk til Rudolf Nilsens tekster i 1973. LPen solgte til sølv i løpet av tre år. Den opprinnelige gruppen – Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen – har holdt utallige konserter siden den gang, har vært særlig aktiv de siste 10-15 årene og gitt godt besøkte konserter over hele landet. Det siste året har Pål Moddi Knutsen vært med i stedet for Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.

Gruppa er nå i gang med å spille inn en oppfølger – På gjensyn, med et utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. Gruppas medlemmer har skrevet ny musikk og egne arrangementer og vil framføre disse nye sangene på konserter.

«Vi ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som vi nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på våre konserter i Oslo. Vår målsetting er at en ny generasjon nå skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning, blant annet gjennom nyskrevet musikk og inkludering i gruppa av den unge visesangeren Pål Moddi Knutsen.»

Hvor: 
Asker Kulturhus
Når: 
12/12/19 19:30
Arr: 
Asker Kulturhus
CC: 
350,-
Klikk her for billetterKlikk her for event på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få informasjon om våre arrangement og utgivelser rett i din innboks

Takk for påmeldingen!
Oops! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen